Scouting Industry 4.0: Ontdek hoe uw productieproces (verder) geautomatiseerd kan worden

Scouting Industry 4.0
€ 1000.00/p.p

Ontdek hoe uw productieproces (verder) geautomatiseerd kan worden

Sponsors Industrie 4.0

Maak kennis met toepassingen van industrie 4.0 op bezoek bij innovatieve productiebedrijven.

Veel bedrijven zijn zoekende naar geschikte technologieën om hun productieomgeving (verder) te automatiseren. Want dit zorgt voor een optimalisatie van processen, kortere doorlooptijden en een efficiëntere werking. Ondanks de vele voordelen is automatisatie alleen niet altijd even makkelijk door te voeren. Welke voorbereiding is nodig om te kunnen transformeren? Welk proces moet er eerst worden aangepakt? Hoe begint u aan de transformatie? Op al deze vragen krijgt u een antwoord tijdens dit traject, georganiseerd door Voka met de steun van Flanders Make.

In zes sessies gaat u op bezoek bij evenveel innovatieve productiebedrijven. Deze Vlaamse pioniers hebben de eerste stappen gezet in verdere automatisatie van hun productieproces. Zij getuigen over hun ervaringen en problemen waarmee ze kregen af te rekenen. Een rondleiding maakt u meteen duidelijk hoe zij het hele proces in de praktijk hebben aangepakt.

Naast een getuigenis van een bedrijfsverantwoordelijke komen ook twee onafhankelijke technologieproviders aan het woord. Zo krijgt u een antwoord op al uw concrete vragen. Nadien kunt u volop netwerken met andere deelnemers.  

€ 1000.00/p.p